Ik snap dat je blij bent met al je klanten, maar is dit hoe je het ondernemen voor je zag?

Hoe fijn zou het zijn als je niet constant 'aan' hoeft te staan voor je klanten? Dat de maten van je inkomsten niet samenhangt met hoe druk je agenda is?

Klanten aantrekken is geen enkel probleem. Dit spelletje heb je onder de knie. Het is tijd voor de volgende uitdaging. En die heb ik voor je! 

Passief inkomen

Een geldstroom waarmee je 24/7 geld verdient zodat jij even een paar maanden geen nieuwe 1-op-1 trajecten hoeft aan te nemen. Dat je even een paar stappen terug kan doen zonder daar financieel op in te leveren. En dat alles zonder ‘het impact maken’ uit het oog te verliezen.

Are you in?

JIJ WILT

van uurtje-factuurtje

Je hebt voldoende klanten. Je weet waar je kennis en expertise ligt en helpt hier graag andere ondernemers mee. Je wilt alleen meer… 

naar 24/7 geld verdienen

…Het is tijd voor de volgende stap. Dat uurtje-factuurtje staat wel, nu mag je grootser gaan denken. 

En vaak heb je dit al binnen de 4 maanden bereikt!

En ik weet wat jij nu denkt...

“Ik heb het al zo druk en mijn hoofd maakt nu al overuren.” 

Yes, ik weet het. 

Daarom gaan we het écht samen doen. 

Al dat technische gedoe mag je bij mij over de schutting gooien. Dat pak ik voor je op zodat jij je kan focussen op je kennis en expertise.

En dat is nog niet alles…

Al die chaos in je hoofd ga ik voor je structureren. Ik zorg dat er een concreet actieplan komt wat je alleen maar hoeft uit te voeren. 

Des te sneller hebben we dat passieve inkomen staan.

Ik had wel de ideeën, maar wist gewoon niet waar te beginnen. We hebben samen alles op een rijtje gezet en degene gekozen waar ik zo snel mogelijk geld mee kon gaan verdienen. En dat werkte! Daphne gaf mij een concreet actieplan en met een week stond het passieve aanbod en had ik er zelfs 5 verkocht!

Amanda van de Vendel - Studio Self Care

Sommige mensen zeggen dat ze out-of-the-box zijn, maar jij bent dat ook echt. Zo zegt altijd iedereen dat je moet werken met een salesfunnel, terwijl jij aangeeft dat je mag verkopen vanuit verbinding. En smeer jij niet iedereen een online cursus aan. Je kijkt juist echt wat de ideale klant nodig heeft en daarop kom jij met een creatief idee. Heel verfrissend.

Daniek Nellissen - Helpt jou met beleggen

We twijfelden eerst om met Daphne samen te gaan werken. Tuurlijk wil je passief inkomen, maar wij zagen op tegen al het werk wat erbij komt kijken. Maar Daphne heeft hierbij veel uit handen genomen. Zo heeft zij ervoor gezorgd dat we automatisch betalingen konden ontvangen, heeft ze de online cursus technisch vormgegeven en een mailsysteem gekoppeld aan onze cursus. Terwijl zij bezig was met al het technische gedoe, konden wij ons focussen op de inhoud. Top samenwerking!

Lisa en Jaleesa - Nieuwetijdstrainers
Ontwerp zonder titel-70

Dus...

I'm your girl!

Klaar voor de volgende stap?

In 4 maanden 24/7 geld verdienen voor maar €2.000

(Het is ook mogelijk om in 4 termijnen van €600 te betalen)