GRATIS 3-DAAGSE:

EEN ONDERSCHEIDEND, PASSIEF AANBOD CREËREN

Je weet wel dat je passief inkomen wilt...

… maar je ziet door de bomen het bos niet. Waar moet je beginnen? Wat ga je dan aanbieden? Is het waardevol genoeg? Wat kan ik nog meer doen dan een online cursus? Krijg je het wel verkocht?

Dat mag je voor nu even loslaten.  

Focus je vooral op dat wat passief inkomen gaat opleveren. 

Klinkt goed hé! Stel dit niet langer uit, ik help je bij de 'hoe'!

"Ik had wel wat ideeën omtrent een passiever aanbod, maar ik wist niet met welke ik nou aan de gang moest. We hebben ze samen op een rijtje gezet en al snel hakte Daphne voor mij de knoop door. We kozen voor het aanbod waar ik zo snel mogelijk geld mee kon gaan verdienen. En dat lukte ook. Door een concreet actieplan had ik het aanbod met een week staan en er ook al 7 verkocht."

Amanda van de Vendel - Studio Self Care

Dit is wat we gaan doen:

DE INHOUD

Hoe zorg jij ervoor dat jouw ideale klant van punt A naar punt B komt? Welke methode gebruik je om dit te bereiken? Deze gaan we samen ontdekken. Een belangrijk uitgangspunt voor het verder samenstellen van jouw passieve aanbod.

VORM BEPALEN

Er is zoveel meer mogelijk dan een online cursus. Wat heeft jouw ideale klant nodig om tot het grootste resultaat te komen? Hoe kan je daar het beste in voorzien? Welke vorm gaat dit ondersteunen? We gaan deze vragen beantwoorden en een geschikte vorm kiezen.

ONE OF A KIND

Niks geen standaard. We gaan ervoor zorgen dat je keer op keer je ideale klant verrast. Dat diegene gemotiveerd blijft en het een feestje is om aan de slag te gaan met jouw aanbod. Oh, en we gaan natuurlijk ook kijken naar wat jou uniek maakt!

Kortom; aan het einde heb je een concreet passief aanbod en ben je ready om te verkopen

Nog even praktisch:

3-daagse: onderscheidend, passief aanbod creëren

GRATIS

Bonus: 1-op-1 sessie

Hi, mijn naam is Daphne Bargeman

Mocht je geen idee hebben wie ik ben… dan stel ik mezelf graag even voor.

Ik

  • weet als geen ander hoe je leven in 3 seconden kan veranderen. Een paar jaar geleden kreeg ik namelijk te horen dat ik chronisch ziek ben, spierreuma. 
  • run diverse bedrijven waaronder 3 webshops, dit bedrijf en een online platform binnen de weddingbranche. 
  • ben binnen al mijn ondernemingen ben ik misbaar. Het draait door ook als ik even wat stapjes terug doe. 
  • en van hieruit ben ik andere ondernemers gaan helpen met het creëeren van passief inkomen binnen hun bedrijf. 
  • met succes en ook mijn klanten behalen dikke resultaten: zo draai ik zelf 10K+ passief per maand. 
  • het valt me vooral op dat iedereen kiest voor een online cursus. Zonde! Kies voor iets unieks, onderscheidends. Zet jezelf als een one of a kind neer in de markt. Geef mensen redenen om voor jou te kiezen!
  • Wees geen gevangene binnen je eigen bedrijf. Pak de regie terug, wordt niet meer geleefd door je agenda, maar creëer de vrijheid die je zo verwachtte toen je startte met ondernemen.