3-DAAGSE: 24/7 GELD VERDIENEN

2, 3, 4 MEI

Je hebt al een paar leuke klanten te pakken

En je weet ook precies waarbij jij ze kan helpen

Het levert je een prima salaris op elke maand

Maar...

Herkenbaar? Meld je dan nu gratis aan om dit te veranderen!

Deze data is niet zomaar gekozen. Bevrijdingsdag staat voor vrijheid. Én dat is precies wat jij krijgt met een passiever bedrijf.

Je weet wel dat je passief inkomen wilt...

… maar je ziet door de bomen het bos niet. Waar moet je beginnen? Wat ga je dan aanbieden? Is het wel waardevol genoeg? Krijg je het wel verkocht?

Dat mag je voor nu even loslaten.  

Focus je vooral op dat wat een passiever bedrijf gaat opleveren. 

Klinkt goed hé! Stel dit niet langer uit, ik help je bij de 'hoe'!

"Ik had wel wat ideeën omtrent een passiever aanbod, maar ik wist niet met welke ik nou aan de gang moest. We hebben ze samen op een rijtje gezet en al snel hakte Daphne voor mij de knoop door. We kozen voor het aanbod waar ik zo snel mogelijk geld mee kon gaan verdienen. En dat lukte ook. Door een concreet actieplan had ik het aanbod met een week staan en er ook al 5 verkocht."

Amanda van de Vendel - Studio Self Care

Dit is (onder andere) wat we gaan doen:

Out-of-the-box

Geen ‘standaard’ e-book of online cursus. Niet perse een salesfunnel. We gaan kijken naar wat erbij jou past en bij jouw ideale klant. Net even anders, net even dat eigen sausje. 

Sales

Wil jij die vrijheid? Dan zul je voor de schermen moeten blijven. Daar ga je namelijk verkopen. We gaan op zoek naar het laaghangend fruit.  

Actie

You know what to do, you just haven’t done it yet… until now 😉. Deze 3 dagen ben ik jouw stok achter de deur en gaan we écht stappen zetten. 

Reflectie

Er is een reden dat je nu nog geen passiever bedrijf hebt. Wat houd je nu tegen en hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit je in de toekomst niet meer belemmert? 

Kortom; we gaan een passief idee bedenken en deze direct verkopen

Ontwerp zonder titel-111

Nog even praktisch:

3-daagse: 24/7 geld verdienen

GRATIS