Alle ballen hooghouden

Je kent het wel. Het word je allemaal even te veel. Iedereen die je aan je jasje trekt en wat van je wilt, maar vooral dat je heel veel van jezelf wilt, je wilt alles goed doen en iedereen tevreden houden. Ik had het deze week. Ik was al die ballen hooghouden echt even zat. En eerlijk is eerlijk, het lukte me ook gewoon even niet.

Luister in de volgende podcast wat dé oplossing is om niet te hoeven kiezen tussen werk en privé. 

Of lees dit artikel verder. 

Een liefdevolle partner zijn, voldoende tijd vrijmaken voor vriendinnen en familie, iedere dag zichtbaar zijn met je bedrijf, afspraken met klanten, het ellelange to-do lijstje van wat er achter de schermen nog strakker kan en dan is het ook nog belangrijk dat aan het einde van de maand er voldoende op de rekening staat. En in dit lijstje staan dan nog niet eens de punten die om jou draaien zoals sporten, voldoende momentjes voor jezelf, wandelen, en bijvoorbeeld gezonder eten.

De balans tussen werk en privé is zo’n grote uitdaging. Het voelt als een tweestrijd. Als je voor het ene kiest, dan kies je automatisch niet voor het ander. Met als resultaat dat je je vaak schuldig voelt.   

Maar wat nou als je niet meer hoeft te kiezen? Dat het ene samengaat met het andere?

Dat je niet meer 40 uur hoeft te werken voor dat leuke salaris aan het einde van de maand? Dat je nog maar 12 uur per week aan het werk hoeft te zijn voor een 10K+ maand? 

Wat zou dat met je leven doen? Hoeveel meer zou je dan genieten? Hoeveel stress zou dat je besparen?

Het klinkt voor jou nu nog te mooi om waar te zijn. Maar mij is die 10K+ in 12 uur per week al gelukt. En dit is helemaal niet een lekker puh, maar ik wil je de hoop geven dat het kan. Dat het mogelijk is. En dat dit is ook voor jou weggelegd.

Ik geloof er in ieder geval al in, nu alleen jij nog.

En merk je dat het gaat kriebelen? Dat je voelt dat je ook niet meer wilt kiezen tussen werk en prive? Dat je de ruimte wilt voelen om soms even wat stapjes terug te doen zonder dat je het gevoel hebt dat je bedrijf dan in elkaar stort?

Laten we dan met elkaar in gesprek gaan! Hieronder kan je direct een afspraak met mij inplannen.