Van zwaar overwerkt naar ondernemen vanuit rust ontdek het hier

Leer met deze templates hoe je de CEO rol pakt binnen jouw bedrijf zodat je niet meer geleefd wordt en alleen maar uitvoerend werkt aan het doen bent als een medewerker in je eigen bedrijf.

Stel je zou heel de dag doen waar je het beste in bent...

Hoe hard zou je dan gaan? 

Nu denk je wellicht dat dit niet mogelijk is. 

Maar geloof me… Dit kan wel. 

De enige reden waarom dit nu niet kan, is omdat jij je bedrijf op een bepaalde manier hebt ingericht waardoor jij je over de kop moet werken. 

Wanneer jij werkt vanuit je zone of genius

Is er iedere dag ruimte om te werken aan de fantastische ideeën die oppoppen. Je voelt alle ruimte, maar vooral ook energie om je erin vast te buiten en je creativiteit de vrije loop te laten gaan

Je hebt vaste momenten per week waarop je jouw klanten helpt. De rest van de week zit je heerlijk in je eigen bubbel. Dit zorgt er ook voor dat je op de momenten dat je ‘aan’ staat daar ook echt zin in hebt. Je batterij is opgeladen. Je doet een happy dance als er een nieuwe klant is ingestapt. Bam, lekker. Je hebt zin om samen aan de slag te gaan.

Je werkt om jouw meest ideale leven te leven. En jouw bedrijf ondersteunt je daar nu bij. Het is echt een middel en geen doel. Jouw doel is om zoveel mogelijk tijd door te brengen met de mensen die je lief zijn, iedere dag er weer alles uit te halen. Gelukkig te zijn, tot in je kleinste teen.

Dit is wat het precies inhoudt:

Geloof me als ik zeg

Dat ik ook wel eens ben verzopen in mijn werk..

We zijn namelijk gaan ondernemen vanuit ambitie, omdat we altijd meer willen. We nemen niet snel genoegen. En jij en ik zien altijd dingen die net even anders kunnen, beter, ons hoofd stopt gewoon nooit. De radars blijven altijd draaien. 

Nu heb ik de ‘mazzel’ dat ik spierreuma heb en mijn lichaam me al zeer vroegtijdig terugfluit. En ik dan weer terugging naar de tekentafel om te zien hoe ik mijn bedrijf efficiënter kon inrichten. 

Maar de diagnose zorgde voor nog een verandering bij mij.

Het leven kan in 3 seconden volledig veranderen. Hoe heftig dat ook klinkt.

Het besluit wat ik nam:

Ik wil iedere dag voluit leven. Genieten van mijn vrienden en familie. En nooit de gedachte krijgen ‘had ik maar…’ 

Daar ondersteunt mijn bedrijf bij, maar het krijgt nooit de overhand. 

Dat is ook voor jou mogelijk. 

Dé methode voor meer vrijheid binnen je onderneming

Ik neem je mee mijn business systeem en laat je zien hoe ik het zo heb ingericht dat ik wekelijks wel 15 uur bespaar.

We gaan verschillende onderdelen binnen jouw onderneming langs en ik geef je direct toepasbare tips.

Alles is gericht op het zo slim en efficiënt mogelijk in richten van jouw onderneming zodat jij meer vrijheid gaat ervaren

DE METHODE

Een smooth back-end

De regie terugpakken, de touwtjes weer in handen. Jij leidt het bedrijf en het bedrijf niet jou. Ik ga je exact vertellen hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Een doorlopend aanbod

Hoe lukt het mij om maar één dag ‘aan’ te staan voor klanten? En hoe zorg ik ervoor dat ik het overzicht behoudt en er continu geld binnenkomt. Dat ga ik je laten zien! 

Duurzame marketing

Je wilt nieuwe potentiële klanten blijven aantrekken zonder daar continu content voor te hoeven maken. Ik neem je mee in mijn systeem van duurzame content.. Zo trek jij 24/7 nieuwe klanten aan. 

Zij gingen je voor...

En hebben nu iedere week meer tijd en ruimte om te doen waar zij écht het beste in zijn.

Je hebt mij laten inzien dat ik niet de hele week paraat hoef te staan voor mijn klanten. Ik ben dit gelijk anders gaan inregelen. Met echt een heel tof resultaat. Ik ben van 37 uur per week naar 15 uur per week werken gegaan.
Tara
Advertising Strateeg
Mega fijn die filmpjes zeg! Dat dashboard van jou zit er echt mega mega handig uit. Dit heb ik ook nodig voor mijn business.
Sharon
Advertising Specialist
Wauw, het is zo fijn om even een binnenkijkje te krijgen in jouw bedrijf. Het inspireert mij zo ontzettend hoe jij je business runt, nooit zonder ideeën zit en ook daadwerkelijk de tijd hebt om dit uit te werken.
Geertje
Semi-passief inkomen coach

Klaar met als 'een kip zonder kop' rond te rennen?

Let's Go!

25 euro

ipv 99 euro

Scroll naar boven