STOP MET EEN OVERVOLLE AGENDA EN

GELEEFD WORDEN DOOR KLANTEN

KIES VOOR EEN 24/7 MONEYMAKER

Ik zie het om mij heen veel gebeuren: je hebt geen tijd om ‘aan’ je bedrijf te werken, want al je uren worden opgeslokt door klanten.

Het voelt dubbel.

Ergens mag je niet klagen, want aan niks geen gebrek. Je bedrijf loopt, je hebt klanten en je kan je vaste lasten betalen. Toch leef je wel in een ‘te kort gevoel’. Klanten willen steeds wat van je, je moet continu ‘aan’ staan en je hebt weinig tijd voor jezelf.

Dat wringt.

Je wilt je inkomsten behouden, eigenlijk zelfs meer, maar niet door harder te werken of meer uur te maken.  

Je weet dat het tijd is voor verandering. Het roer moet om. 

"Nooit gedacht dat ik binnen een maand al passief inkomen

zou hebben"

Je weet wat je te doen staat. Je wilt geld binnen zien komen…

… zonder dat je energie is aangetast
… zonder een zoomcall van 3 uur waar je op leeg loopt
… zonder een klagende klant
… zonder het gevoel altijd beschikbaar te moeten zijn
… zonder iedere dag je snuit te laten zien op je Insta story’s

Dit klinkt je als muziek in de oren. Het klinkt fantastisch. Maar ik weet wat je nu denkt… 

‘Maar hoe dan Daphne? Al dat technische gedoe, ik ben niet handig, en hoe krijg ik het verkocht?’ 

Let it go! 

Je moet bereid zijn om er tijd en energie voor vrij te maken. 

En dan ben ik er om je te helpen met de rest! 

En ook nu weet ik wat je denkt. 

‘De komende tijd ben ik best wel druk met wat nieuwe klanten, dus hopelijk komt er een volgende ronde.’ 

Dan kun je nu 2 dingen doen:

Je gaat tegen jezelf zeggen dat je hier te druk voor bent, en dan gaat je leven door zoals het nu ook is. Vooral druk zijn. En jezelf overal te druk voor vinden.

Maar dit programma is voor als je leiderschap wil nemen over jouw leven en over jouw business en uiteindelijk jouw drukke of relaxte agenda.

Dan begrijp je dat verandering gepaard gaat met keuzes en met de gevolgen daarvan. 

Je pakt de leiding en meld je vol enthousiasme en positiviteit aan. 

"Ik had wel wat ideeën omtrent een passiever aanbod, maar ik wist niet met welke ik nou aan de gang moest. We hebben ze samen op een rijtje gezet en al snel hakte Daphne voor mij de knoop door. We kozen voor het aanbod waar ik zo snel mogelijk geld mee kon gaan verdienen. En dat lukte ook. Door een concreet actieplan had ik het aanbod met een week staan en ook al de 5 verkocht."

Amanda van de Vendel - Studio Self Care

Ik help jou in 6 maanden aan passief inkomen zodat jij geld verdient zonder dat je daar voor aan het werk bent. Je gaat leren:

PASSIEF AANBOD

Niet een standaard e-book of online cursus. We gaan aan de slag met een out-of-the-box passief aanbod waarmee je de markt gaat veroveren. En een leuke bijkomstigheid: we zorgen voor terugkerende klanten!

CONTENT DAT VERKOOPT

Je schrijft weleens een Instagram post, bent zichtbaar in je story’s, maar het levert niet direct klanten op. We gaan ervoor zorgen dat niemand meer om jou heen kan en je ‘the go to person’ wordt waar mensen geld aan uit geven! 

ORGANISCH KLANTEN AANTREKKEN

Niet iedere dag zichtbaar hoeven te zijn op Insta. We zorgen ervoor dat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien om dagelijks bestellingen binnen te krijgen. We gaan jouw gameplan maken.

We gaan aan de slag met een kleine groep ondernemers zodat ik jou ook persoonlijke begeleiding kan bieden

En dat is nog niet alles...

We starten met een 1-op-1 kick-off bij mij op kantoor

Ontwerp zonder titel-111

Aan het einde van het programma heb je dit bereikt:

(en vaak al halverwege)

Duidelijke strategie

Je hebt al weleens een weggever gehad met wat mailtjes erachter, er staan wat blogs op je site en je hebt je ook al een keer verdiept in DM verkoop, maar het werkte allemaal net niet. We gaan ervoor zorgen dat je niet zomaar meer wat doet. Je hebt een plan. De touwtjes in handen. Je weet waar je heen wilt en ook hoe je daar moet komen.

Organisch klanten

Je wilt niet hoeven leuren voor klanten. Je passieve aanbod moet automatisch verkopen. We gaan ervoor zorgen dat de klanten vanuit verschillende kanten naar je toestromen zonder dat jij daar op dat moment voor aan het werk moet zijn.

24/7 geld verdienen

Met een wijntje op het terras de bestellingen zien binnenkomen. Terwijl je in de speeltuin met de kids bent, heb jij de boodschappen voor die week al weer verdient. Klinkt heerlijk toch? Met een out-of-the-box passief aanbod verdien jij geld als je niet aan het werk bent. Die overvolle agenda is dus verleden tijd!

Keuze vrijheid

Je vaste lasten zijn gedekt. De druk is van de ketel. Je kan soms even een stapje terug doen, want het geld komt toch wel binnen. De laptop kan dus thuis blijven als je op vakantie gaat, je hoeft alleen nog maar te werken met de leukste 1:1 klanten en als jij behoefte hebt aan een Netflix dag dan is dat mogelijk.

"Ik ben zo jaloers op jouw creatieve brein. Dat heb ik echt nul en als ik die ideeën voorbij zie komen... Zo knap!"

Brenda Nijboer (Hondenopvang)

Waar zie ik het vaak mis gaan? Dat je allemaal informatie in je opneemt, maar geen steek verder komt, want je wordt weer opgeslokt door je dagelijkse dingen.

Maar dat gaat bij mij niet gebeuren.

Ik ga niet alleen maar lullen, we gaan poetsen. En ik kom met de gele handschoentjes.

IS DIT VOOR JOU GESCHIKT?

Er is een reden dat je tot hier gekomen bent. Grote kans dat je nog niet tevreden bent over je passieve inkomen. Er is ruimte voor verbetering, dus laten we daarmee aan de slag gaan!

Het gaat erom dat je weet dát je passief inkomen wilt. De ‘hoe’, ‘wat’, ‘waarmee’ mag je voor nu loslaten. Daar help ik je bij! 

Geen probleem! Je behaalt ook de resultaten als je er niet altijd live bij kan zijn. En een kleine side note: alles is terug te bekijken. 

Overtuigd? Meld je aan!

Nog even praktisch:


'24/7 GELD VERDIENEN'

€300,- (6x)

LET OP: De volgende ronde start officieel op 6 september. Als je nu instapt kun je wel al direct bij de online content. Ook mag je de masterclasses bijwonen (en je vragen stellen) van de ronde die op dit moment loopt.

"Na ons laatste gesprek is mijn mindset echt veranderd is en ik weet dat ik straks mijn bedrijf heb staan zoals die moet staan."

Rachel Bosman (Webshop fotograaf)

Twijfel je of je eruit gaat halen wat je nodig hebt?

Als je echt aan alles twijfelt, is dit niet jouw next step. Ik werk met mensen die het heel spannend vinden, maar het wel doen. 

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je erg excited bent, maar gewoon nog niet weet of dit nu wat voor je is. Snap ik maar al te goed. Neem dan contact met mij op en kijken we samen of jij jouw wensen ziet uitkomen tijdens dit programma.

Na het plannen van de vrijblijvende afspraak krijg je nog wat vragen, aan de hand daarvan kan ik vaak al wel inschatten of ik jou het allerbeste kan geven. Want dat wil ik. 

Het gesprek is geheel vrijblijvend waarbij we samen gaan onderzoeken of ik degene ben die jou kan helpen. Of niet. Daar ben je natuurlijk ook altijd zelf vrij in.

Of kijk hieronder nog even naar de veelgestelde vragen. 

Veel gestelde vragen

Is dit programma wel wat voor mij?

Daar kan ik geen ja of nee opzeggen. Bij twijfel kunnen we het beste samen het gesprek aangaan. Ik ga je niet overtuigen, maar wel je twijfel wegnemen zodat jij een weloverwogen beslissing kan nemen. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Voor wie is het groepsprogramma?

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit, dat het slimmer kan, klaar zijn met veel uur werken en die graag aan de slag willen met het creëeren van passief inkomen.

Wat als je niet bij een live kan zijn?

Achteraf wordt de opname in de leeromgeving geplaatst zodat je deze kan terugkijken. Ik raad wel aan om zoveel mogelijk bij de lives aanwezig te zijn, omdat je dan direct in de actiestand gaat en vooruitgang boekt.

Waarom is het programma 6 maanden?

Zoals je zag, zijn er 5 modules. Iedere maand staat in het teken van een andere module. En waarom dan toch 6? Omdat er ook altijd een maand is die in het teken staat van ‘het pretspel’. Dit is een maand waarin we jouw verkoop echt gaan boosten.

Mag ik jou ook persoonlijk vragen stellen?

Het is niet de bedoeling dat je mij persoonlijk contact. Wel kan je jouw vraag stellen in de community, deze beantwoord ik iedere week. Op die manier krijg je toch mijn persoonlijke advies!

Is het makkelijk te implementeren in mijn bedrijf?

Absoluut! Tijdens de implementatiedagen ga je praktisch aan de slag. Ik ben aanwezig om je te helpen als je vastloopt, vragen te beantwoorden of om creatief mee te denken. Daarnaast staan er in de academie meerdere templates die je direct kan kopiëren en kan toepassen op je eigen bedrijf. Het hele programma draait om resultaat behalen!