Je weet dat je passief inkomen wilt. Geld verdienen zonder dat je daar keer op keer wat voor hoeft te doen. Maar waar begin je? Hoe kom je tot een goed idee? Hoe zorg je dat het van waarde is? En in welke vorm bied je het dan aan?

Het moet niet weer een standaard e-book of online cursus worden. Je wilt kwaliteit leveren en het net even anders doen.

Je hebt al eens nagedacht over het maken van een online training of het aanbieden van een e-book. 

Alleen is dat de juiste weg? En is dat niet veel te gewoontjes? Zijn mijn klanten daar wel echt mee geholpen? Hoe maak je een goede start? Waar moet ik beginnen? 

Logische vragen, maar ze houden je nu wel tegen…

Tijd om dit patroon te doorbreken.

Want terwijl jij aan het aanrommelen bent, helpt iemand anders jouw klanten en heeft die wel het passief inkomen waar jij van droomt. 

Natuurlijk kan je hier een online cursus over volgen. Daar krijg je handvatten die je verder helpen. 

Maar jij weet net als ik dat de theorie handig is, maar dat het draait om de praktijk. 

Je moet dus in actie komen!

"Ik had wel wat ideeën omtrent een passiever aanbod, maar ik wist niet met welke ik nou aan de gang moest. We hebben ze samen op een rijtje gezet en al snel hakte Daphne voor mij de knoop door. We kozen voor het aanbod waar ik zo snel mogelijk geld mee kon gaan verdienen. En dat lukte ook. Door een concreet actieplan had ik het aanbod met een week staan en ook al de 7 verkocht."

Amanda van de Vendel - Studio Self Care

JIJ WILT

Een onderscheidend aanbod

Eentje die niet bijna hetzelfde is als je concurrent. Een aanbod waarbij mensen het FOMO effect ervaren. Je moet er bij zijn!

24/7 geld verdienen

Je wilt dat de bestellingen binnenkomen als jij met een wijntje op het terras zit of in de speeltuin met de kinderen bent.

Vrijheid ervaren

Het geld komt wel binnen. Ook als je dus niet aan het werk bent. Zeg maar vast gedag tegen die overvolle agenda met afspraken!

Ontwerp zonder titel-70

Wat kan je verwachten?

Je gaat dus in 7 dagen een passief aanbod maken. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Dit is ook voor jou mogelijk! 

En dat nu voor maar €67

Meest gestelde vragen

Ik heb nog geen idee wat ik kan doen qua aanbod. Is dat erg? 
Zeker niet. Je krijgt wat oefeningen die jou gaan helpen om bij een goed onderwerp te komen. En daarna ga je dit stap voor stap uitwerken. Ook jij hebt aan het einde van die 7 dagen een passief aanbod staan! 

Ik heb al een passief aanbod. Is het dan wel interessant?
Het is niet voor niets dat je getriggerd bent door dit aanbod. Je hebt dan misschien al wel een passief aanbod, maar je hebt het gevoel dat het nog scherper en beter kan. Dan is dit juist perfect! Je loopt alles weer even stap voor stap na en gaat ook actief aan de slag met verkopen. Zeker weten dat jij na die 7 dagen weer helemaal verliefd bent op je passieve aanbod! 

Wat is de investering?
De investering is €67 excl. BTW