Gratis masterclass

Mijn strategie om elke maand €5.000 passief te verdienen zonder nog zichtbaar te zijn op Instagram

o.a. met affiliate marketing en digitale producten

Ben je het zat om alleen geld te verdienen als je lanceert of zichtbaar bent op Instagram? Ik herken die haat-liefde verhouding en daarom neem ik je mee in deze video hoe ik 24/7 geld verdien met een passieve website.

6

Passieve websites opgezet

100K+

Passief geld verdient

130+

Ondernemers geholpen

24/7 geld verdienen zonder dat je daarvoor nog aan het werk bent

Dat is precies wat een passieve website je gaat opleveren. Met nog wat extra voordelen zoals dat je niet meer afhankelijk bent van je Instagram Stories en lanceringen. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Je kan kiezen voor een onderwerp waar je passie bij hebt, maar deze strategie is ook in te zetten voor bijv. een online coachingsbedrijf

Het uitgangspunt is dat je niet meer de hoofdfocus wilt leggen op Instagram, maar op een slimmere manier geld wilt gaan verdienen met o.a. passieve, digitale producten.

Wat houdt een passieve website in:

Je krijgt een inkijkje in mijn...

Verdienmodellen

Affiliate marketing is één van de methodes, maar er zijn nog 4 manieren om geld te verdienen met een affiliate website. Ik laat precies zien op welke manieren ik geld ga verdienen met deze affiliate website.

Product strategie

Ik ben fan van stapelen en zo vanuit een bestaande klant meermaals inkomen genereren. Hoe stel ik de producten samen? Wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe zorg je ervoor dat iemand nogmaals koopt?

Marketing

Vaak hoor je dat het wel even duurt voordat je lekker verdient met een affiliate website. Daar ben ik het niet mee eens. Ik laat je mijn korte- en langetermijn strategie zien die wel direct zorgt voor geld in het laatje.

Het gaat mij niet om easy geld verdienen, maar om de keuzevrijheid dat passief inkomen je geeft.

Hi,

Ik ben Daphne Bargeman

Een paar jaar geleden kreeg ik de diagnose van Spierreuma. Mijn leven stond helemaal op z'n kop. Al snel besloot ik om mij niet ziek te voelen, maar een manier te vinden om ermee te leven.

Ik begon met ondernemen en waar een ander 40+ uur werkt om het van de grond te krijgen, was dit voor mij geen optie. Daarom ben ik direct gestart met het opzetten van affiliate websites waarbij ik niet afhankelijk was van sociale media. En dat ging me best lekker af. 😜

Zo heb ik op den duur een site opgezet in plantenterraria waarmee ik in de 4e maand al een omzet van €22.000 had. Het is geen hoger wiskunde, maar je moet wel weten wat je doet. De eerste stap is dan het hebben van een succesvolle strategie. En ik ga nu de mijne met je delen!

Wow, zo slim hoe alles elkaar versterkt en tof om de manieren te zien hoe je 'snel' geld kan verdienen met zo'n site. Ik had de overtuiging dat het echt jaren zou duren voordat je ervan kon leven, maar dat is dus niet zo.
Tara van der Van
Advertising Specialist
Wacht niet langer..

Ontdek nu gratis mijn strategie om iedere maand €5.000 passief geld te verdienen met een passieve website