De zoomlink is naar je onderweg,

maar wacht nog heel even...

Je bent niet voor niets nieuwsgierig naar mijn strategie hoe ik zo snel €22.000 kon verdienen met een passieve website.

Dit wil jij ook.

Constant het geld zien binnenkomen op je rekening zonder dat je hoeft op te komen draven op Instagram of je gezicht weer ergens te moeten laten zien. 

I got you…

Maar ik weet ook hoe jouw agenda eruit ziet. 

Je bent druk, heel druk zowel privé als zakelijk.

Er is dus een zeer grote kans dat jij er donderdag niet bij kan zijn. 

Zonde! Daarom: 

Onbeperkt de replay terugkijken

Nu voor €7 in plaats van €67

Geld verdienen zonder met je koppie nog zichtbaar te zijn lijkt je wel wat, maar hoe begin je?

Je bent absoluut niet de enige met deze vraag. Het begint allemaal bij een idee, maar daar loop je al wat vast. En als je dan een idee hebt, vraag je je ook direct af of daar wel geld mee te verdienen valt. Logisch! Anders is het zonde van al je tijd en energie...

Het klinkt allemaal zo leuk een passieve website, maar jij ziet momenteel vooral beren op de weg.

Daarom gaan we gewoon starten bij het begin en dat is die website live. Dan heb je al een grote hobbel overwonnen en volgt de rest...

Wat houdt dit in:
Hi,

Ik ben Daphne Bargeman

Een paar jaar geleden kreeg ik de diagnose van Spierreuma. Mijn leven stond helemaal op z'n kop. Al snel besloot ik om mij niet ziek te voelen, maar een manier te vinden om ermee te leven.

Ik begon met ondernemen en waar een ander 40+ uur werkt om het van de grond te krijgen, was dit voor mij geen optie. Daarom ben ik direct gestart met het opzetten van affiliate websites waarbij ik niet afhankelijk was van sociale media. En dat ging me best lekker af. 😜

Zo heb ik op den duur een site opgezet in plantenterraria waarmee ik in de 4e maand al een omzet van €22.000 had. Het is geen hoger wiskunde, maar je moet wel weten wat je doet. De eerste stap is dan het hebben van een succesvolle strategie. En ik ga nu de mijne met je delen!

Het gaat mij niet om easy geld verdienen, maar om de keuzevrijheid dat passief inkomen je geeft.

Wow, zo slim hoe alles elkaar versterkt en tof om de manieren te zien hoe je 'snel' geld kan verdienen met zo'n site. Ik had de overtuiging dat het echt jaren zou duren voordat je ervan kon leven, maar dat is dus niet zo.
Yvonne
Coach

Hier ga je mee aan de slag:

Winstgevend idee

Hoe kom je überhaupt tot een idee en als je dan wat bedacht hebt, kan je er wel geld mee verdienen? Je krijgt concrete vragen die je hierbij gaan helpen + tools om je idee te toetsen.

Verdienmodellen

Ik neem je mee in de 4 verdienmodellen die je kan inzetten op je affiliate website straks en geef ook hele concrete voorbeelden die jouw creativiteit zullen aanwakkeren.

Technische stuk

Dan komt het toch echt aan op die website de lucht ingooien. Het claimen van een domeinnaam, het installeren van WordPress, het gebruiken van een template.. Ik praat je er stap voor stap doorheen.

Wacht niet langer..

En heb morgen jouw eigen passieve website live staan