Verdien 24/7 geld zonder dat jij daarvoor aan het werk bent

We gaan je vaste lasten dekken middels passief inkomen

Soms wil je gewoon even een stapje terugzetten zonder dat je daar dan financieel op inlevert...

Afgelopen zomer was ik afgedwaald. Ik had een hele toffe dienst bedacht. Als COO binnen jouw bedrijf fungeren waarbij ik je al het praktische uit handen neem zodat jij je vooral kan storten op nieuwe ideeën en strategie. Al snel had ik 3 klanten die dit wilde en zij zorgde voor een ruim maandsalaris. Lekker cashen zou je denken, toch?

Niks was minder waar. Al vrij snel had ik een fikse paniekaanval onder de douche.

Ik was een overvolle ondernemer met te weinig vrijheid...

Ik werd geleefd door mijn business. Had niet meer zelf de touwtjes in handen. 

En in plaats van dat mijn bedrijf mij ondersteunde, werd het een blok aan m’n been. 

Mijn bedrijf was te afhankelijk van mij.

Als ik niet werkte, was er ook geen inkomen. Alles rustte op mijn schouders. 

Herkenbaar, hé?

Tuurlijk heb je al lang eens nagedacht over passief inkomen, maar...

Je ziet onwijs veel beren op de weg. De gedachten gaan gelijk naar een cursus waar, in jouw ogen, al je waarde in zit. De lat heb je torenhoog gelegd en daardoor raakt de vaart eruit. Je blijft over alles piekeren en hebt niet de handvatten om de juiste stappen te zetten. Bij een 1-op-1 aanbod kan je meer meebewegen met de situatie terwijl dit bij een passief aanbod niet mogelijk is. 

Het moet dus direct goed zijn, als een huis staan én zorgen voor een fijne extra financiële stroom waar je je vaste lasten mee kan dekken.

Dus niet iets wat weer op de plank blijft liggen en alleen maar tijd heeft gekost. 

Waar je naar op zoek bent, is stap voor stap meegenomen worden in het creëren van een passieve inkomstenstroom, zodat je...

Nu kan je wel weer een cursus gaan volgen waarin ze precies vertellen hoe je dit moet doen, maar dat heeft eerder ook al niet geholpen. Je neemt de informatie tot je, maar de uitvoering blijft uit. 

Of wat dacht je van iedere week 2 uur vrij plannen in je agenda zodat je er wel mee aan de slag gaat. Jij en ik weten dat je die uren al heel gauw gaat verruilen voor klantwerk. Dat krijgt toch voorrang. 

Terwijl het verlangen naar een passieve inkomstenstroom die jou veel meer vrijheid gaat geven, zo groot is. 

I got you!

Daarom nu voor jou:

De Passieve Business Kit

~ Een passieve inkomstenstroom waar je 24/7 geld mee verdient ~

We gaan 6 maanden samen met elkaar implementeren. Het wordt niet lullen, maar poetsen. Geen online leeromgeving, maar praktische templates, checklists, concrete opdrachten en deadlines waar je mee aan de slag gaat. 

In plaats van maanden struggelen met een online cursus, gaan we het simpel houden. In de eerste maand gaan we al aan de slag met verkopen. Geen paniek nu, komt echt helemaal goed. We gaan zo snel mogelijk zorgen voor het passief inkomen en van daaruit gaan we het professionaliseren en slimmer inrichten. Met als uiteindelijke doel: 24/7 geld verdienen zonder dat je daar zelf nog zichtbaar voor hoeft te zijn.

Hoe lekker is dat? 

 

Wat anderen zeggen...

Video afspelen

John Murphy

Founder & Consultant at Leon International

Vond het lastig. Want ik had echt dingen waar ik al maanden over zat te piekeren. Steeds liep ik tegen dezelfde beperkende gedachten aan. Maar jij haalde mij uit dat cirkeltje. Je gaf me concrete tips, handvatten waar je meteen mee aan de slag kan. Dit had ik veel eerder moeten doen. 😅
Jeanine
Converterende tekst schrijver
Jouw kennis over het opbouwen van een passief inkomen gecombineerd met mega goede sales is zo helpend. Ik ga echt helemaal 'aan' van je goede vibe en energieke persoonlijkheid.
Tara
Ads strateeg
Cras volutpat mauris, fames nisl, nunc, lobortis adipiscing nec purus leo diam auctor id
Julia Keys
Founder & Owner
Door een concreet actieplan had ik in een week mijn passieve aanbod staan en er 7 verkocht. Terwijl ik eigenlijk al 2 maanden aan het struggelen was en niks echt op papier kreeg.
Amanda
Lifestyle coach
Je zorgt altijd net voor een wat andere insteek. Waar je dan zelf helemaal vastloopt, kom jij met een opmerking die je het laat zien vanuit een ander perspectief. Daardoor kan ik dan weer verder en. blijf ik niet steken.
Marsha
Autisme Ouder Academie
Ahhh ik heb deze week 14 nieuwe leden en heb mijn doel zojuist gehaald. Alleen maar door het inderdaad allemaal net even anders te benoemen. Moet je nagaan dat ik in de 2 weken hiervoor maar 5 aanmeldingen had.
Jenka
Boekhoudspecialist

Hoe ziet het traject eruit?

We starten op 9 januari met een kleine groep ondernemers die net als jou passief inkomen willen.

We gaan 6 maanden met elkaar aan de slag met 3 thema's (ieder thema duurt 2 maanden).

De thema's zijn: passief verdienen, systemen/automatiseringen, duurzame marketing.

Alles is gericht op niet lullen, maar poetsen. Het is concreet, duidelijke opdrachten en behapbaar zodat je niet overspoeld raakt en blokkeert.

Ik ben er als stok achter de deur, strateeg en motivator.

Er is vast om de week een implementatiesessie en ieder thema wordt afgesloten met een livedag.

En ik beloof heel veel extra's...

Passief verdienen

Vanuit een strategie die in ieder geval ervoor zorgt dat je vaste lasten gedekt worden, gaan we jouw passieve aanbod maken. Hier blijven we niet ellenlang in hangen. In januari ga je het al verkopen en verdien jij je eerste passieve geld.

Systemen / automatiseren

Samen gaan we een mailfunnel bouwen die zorgt voor extra conversie. Ik vertel je welke mails erin moeten en jij hoeft ze tijdens de sessie alleen maar te schrijven. En dan ben ik daar voor het eerste zetje + feedback. We gaan ook aan de slag met je processen in kaart brengen, kijken waar het slimmer kan en zo tijd en energie besparen.

Duurzame marketing

Leads aantrekken zonder afhankelijk te zijn van Instagram. Let's go! We gaan voor jou aanbod / niche bepalen welke kanalen slim zijn om in te zetten voor de langere termijn en gaan dit dan ook direct uitwerken. Kiezen we voor Google? Dan doen we een zoekwoordenonderzoek en ga je aan de slag met blogs. Word Youtube jouw kanaal? Dan bedenken we een lijst van video's en ga je die opnemen.

Wat kost De Passieve Business Kit?

De Passieve Business Kit is de enige in zijn soort en -naast de inhoud- is het ook qua prijs niet te vergelijken met alle andere online cursussen / programma’s die je voorbij ziet komen over het maken van een passief aanbod.  

Zo betaal je geen paar honderd, of zelfs duizenden euro’s, voor een cursus waarin je overspoeld wordt met informatie waar je uiteindelijk dan toch niks mee doet, maar zie je tijdens dit programma direct resultaat. Is het heel normaal om €4000 neer te leggen voor persoonlijke begeleiding, terwijl dat hier gewoon in het traject erbij zit. 

Het is deze keer dus niet een droom waar je naar verlangt, maar die uitkomt! 

Tot 16 december geldt de volgende aanbieding:

De Passieve Business Kit voor maar:

€997 in plaats van €1997

+ een tijdelijke bonus

1-op-1 Kick-off sessie (t.w.v. €299)

*Betalen in termijnen mogelijk*

'Maar Daph, hoe dan?'

Goede vraag en ik snap je twijfel of het dan wel waardevol genoeg is. Ik neem je daarom even mee in mijn overweging om voor deze prijs te gaan. 

Een paar jaar geleden kreeg ik van de een op de andere dag de diagnose spierreuma. Vanaf dat moment stond mijn leven letterlijk op z’n kop. Wat eerst zo normaal was, moest nu anders. Het was niet alleen fysiek pittig, maar juist ook mentaal. Het stukje accepteren heeft veel tijd gekost en gaat nog niet altijd van een leie dakje. Toen, maar ook nu nog is het belangrijk dat ik soms een stapje terug kan zetten. De ene dag sta ik on top of the world en de dag erna lukt het niet om uit bed te komen. Mijn passieve stroom is op dat moment m’n redding. Het geeft me de vrijheid om te blijven liggen. Om de boel de boel te laten, omdat ik weet dat het financieel doordraait. Die rust en vrijheid gun ik jou ook. Dit product is de eerste stap daarheen.

En om maar helemaal open kaart te spelen… Zie ik dit als één van mijn pareltjes waarbij ik ervan overtuigd ben dat je zo enthousiast raakt dat je ook andere producten van mij wilt afnemen. Ik weet namelijk hoe lekker een passief bedrijf is :). Ik zie dit dus niet als een op zichzelf staand product, maar een product die bij ‘De Kit’ reeks hoort. 

Hi, ik ben Daphne

Quam cursus amet, sed eros scelerisque tellus ornare non hendrerit lectus nibh adipiscing turpis aliquet etiam.

Augue fames eget egestas nulla dignissim sed sagittis, et in pulvinar dictum ultricies consequat sed at id urna, est sagittis, velit sem viverra justo felis proin vitae tincidunt viverra turpis arcu gravida.

Featured in

Boost your online business growth with Kate

Ut eget at et aliquam sit quis nisl, pharetra et ac pharetra est dictum in vulputate

Scroll naar boven