Binnen een week heb jij een aanbod die je onbeperkt kan verkopen

Laat die mollie meldingen maar komen!

Soms wil je gewoon even een stapje terugzetten zonder dat je daar dan financieel op inlevert...

Je houdt van je werk en je stopt er al je passie in, maar dat is direct ook je valkuil.

Je staat altijd ‘aan’ en dat zorgt wel eens voor een lege batterij. Toch zet je dan weer door. Je klanten rekenen op je. 

Het zou zó fijn zijn als je iets verkoopt zonder dat je dan gelijk in de houding hoeft te springen. Geld zien binnenstromen zonder dat jij daar nog persoonlijke tijd en energie in steekt. 

Afschalen in klanten zonder financieel in te leveren zodat je ook eens aan de gang kan met al die toffe ideeën die je bedenkt voor je bedrijf. Nu voel je de tijd en ruimte niet om deze op te pakken. Ze blijven maar op dat braindump lijstje staan.  

Zonde, want dit is juist ook waar je energie van krijgt en je werk zo leuk maakt. 

Het roer moet om, dat is wel duidelijk…

Je hebt nu alleen een 1-op-1 / maatwerk aanbod...

Klanten rekenen op jouw persoonlijke tijd en aandacht. Je weet dat je naar een passief aanbod wilt, maar… 

I got you!

Alleen maak je het nu veel te ingewikkeld voor jezelf...

Je ziet onwijs veel beren op de weg. De gedachten gaan gelijk naar een cursus waar, in jouw ogen, al je waarde in zit. De lat heb je torenhoog gelegd en daardoor raakt de vaart eruit. Je blijft over alles piekeren en hebt niet de handvatten om de juiste stappen te zetten. Bij een 1-op-1 aanbod kan je meer meebewegen met de situatie terwijl dit bij een passief aanbod niet mogelijk is. Het moet dus direct goed zijn en als een huis staan. 

Waar je naar op zoek bent, is stap voor stap meegenomen worden in het maken van een behapbaar passief aanbod, zodat je...

Om straks als dat aanbod eindelijk staat niet iedere dag meer klaar te hoeven staan voor klanten. Vaker spontaan in bed te blijven liggen om een aflevering van Housewives te kijken. Of wat dacht je van vaker naar terras met vrienden, iedere middag thuis zijn als de kinderen uit school komen of juist ongegeneerd de hele middag voor jezelf shoppen. 

Daarom speciaal voor jou:

De Passieve Kit

In 7 dagen een passief aanbod maken

In deze mailreeks heb ik de 7 cruciale elementen voor je verzameld en stap voor stap uitgelegd door middel van korte, duidelijke video’s en werksheets waar je direct mee aan de slag kan. We gaan niet lullen, maar poetsen. 

In plaats van maanden struggelen met een online cursus, gaan we het simpel houden. Ik laat je zien hoe je binnen een week een low ticket offer maakt die iedereen hebben wilt. We richten ons dus niet alleen op de inhoud en techniek, maar we pakken ook een stuk marketing mee. Daar zit uiteindelijk de kracht of het wel of niet een succes wordt. 

En als je deze 7 dagen volgt en toepast, kan het niet anders dan een succes worden. 

Aan het einde van de week ben je ready om te verkopen en kunnen de mollie meldingen binnenstromen. 

Wat anderen zeggen...

Video afspelen

John Murphy

Founder & Consultant at Leon International

Vond het lastig. Want ik had echt dingen waar ik al maanden over zat te piekeren. Steeds liep ik tegen dezelfde beperkende gedachten aan. Maar jij haalde mij uit dat cirkeltje. Je gaf me concrete tips, handvatten waar je meteen mee aan de slag kan. Dit had ik veel eerder moeten doen. 😅
Jeanine
Converterende tekst schrijver
Jouw kennis over het opbouwen van een passief inkomen gecombineerd met mega goede sales is zo helpend. Ik ga echt helemaal 'aan' van je goede vibe en energieke persoonlijkheid.
Tara
Ads strateeg
Cras volutpat mauris, fames nisl, nunc, lobortis adipiscing nec purus leo diam auctor id
Julia Keys
Founder & Owner
Door een concreet actieplan had ik in een week mijn passieve aanbod staan en er 7 verkocht. Terwijl ik eigenlijk al 2 maanden aan het struggelen was en niks echt op papier kreeg.
Amanda
Lifestyle coach
Je zorgt altijd net voor een wat andere insteek. Waar je dan zelf helemaal vastloopt, kom jij met een opmerking die je het laat zien vanuit een ander perspectief. Daardoor kan ik dan weer verder en. blijf ik niet steken.
Marsha
Autisme Ouder Academie
Ahhh ik heb deze week 14 nieuwe leden en heb mijn doel zojuist gehaald. Alleen maar door het inderdaad allemaal net even anders te benoemen. Moet je nagaan dat ik in de 2 weken hiervoor maar 5 aanmeldingen had.
Jenka
Boekhoudspecialist

Hoe ziet de week eruit?

Als jij je aanmeldt, kan je direct starten met de eerste mail. Daarna ontvang je iedere dag de volgende stap.

De mails bestaan uit korte video's met uitleg, docs met voorbeelden en werksheets om je eigen aanbod uit te werken.

Alles is gericht op niet lullen, maar poetsen. Het is concreet, duidelijke opdrachten en behapbaar zodat je niet overspoeld raakt en blokkeert.

01
Idee bedenken + kracht van stapelen

Wat is iets wat perfect bij jou aansluit? Op welk aanbod zitten jouw ideale klanten te wachten? We gaan het ontdekken. En dan ook kijken naar het stapelen. Dat is een strategie die bij mij zorgt voor veel passieve inkomsten.

02
Verschillende manieren

Wat kan je nu allemaal aanbieden? Welke verschillende vormen zijn er? Ik ga je creativiteit aanwakkeren!

03
Een sterke titel

Dit is zo ontzettend belangrijk. Je kan bijna zeggen dat het hier mee valt of staat. Als dit niet goed is, kan je de verkoop vergeten.

04
Een musthave ipv nice to have

Hoe zorg je ervoor dat mensen niet anders meer kunnen dan jouw product kopen? Hier gaan we aan de slag met de marketing!

05
Prijs bepalen

Wat is hierin slim? Welke strategieën zijn er? Hoe doe je jezelf niet te kort, maar blijft het ook een no brainer?

06
De techniek

Hier blokkeren veel mensen, maar jij straks niet. We houden het simpel en ik neem je er volledig in mee zodat je het aan het einde van de video hebt staan!

07
Short Salespage

Je hebt niet direct een ellenlange salespage nodig. Waar moet nou een short salespage aan voldoen? Wat trekt de lezer over de streep? Ik geef je handvatten.

Wat kost in 7 dagen een passief low ticket offer maken?

De in 7 dagen een passief low ticket offer is de enige in zijn soort en -naast de inhoud- is het ook qua prijs niet te vergelijken met alle andere online cursussen die je voorbij ziet komen over het maken van een passief aanbod.  

Zo betaal je geen paar honderd, of zelfs duizenden euro’s, voor een cursus waarin je overspoeld wordt met informatie waar je uiteindelijk dan toch niks mee doet, maar krijg je levenslang toegang tot een behapbare mailreeks die je in no time helpt aan een passief low ticket offer. 

Een mailreeks die je keer op keer kan inzetten als je een succesvol low ticket offer wilt maken voor maar €25 eenmalig. 

Voor De Passieve Kit betaal je maar €25

+ ontvang nu tijdelijk een template waarin alle taken en acties al staan die je moet afvinken voor je ready bent om je passieve aanbod te verkopen.

'Maar Daph, hoe kan het zo goedkoop zijn?'

Goede vraag en ik snap je twijfel of het dan wel waardevol genoeg is. Ik neem je daarom even mee in mijn overweging om voor deze prijs te gaan. 

Een paar jaar geleden kreeg ik van de een op de andere dag de diagnose spierreuma. Vanaf dat moment stond mijn leven letterlijk op z’n kop. Wat eerst zo normaal was, moest nu anders. Het was niet alleen fysiek pittig, maar juist ook mentaal. Het stukje accepteren heeft veel tijd gekost en gaat nog niet altijd van een leie dakje. Toen, maar ook nu nog is het belangrijk dat ik soms een stapje terug kan zetten. De ene dag sta ik on top of the world en de dag erna lukt het niet om uit bed te komen. Mijn passieve stroom is op dat moment m’n redding. Het geeft me de vrijheid om te blijven liggen. Om de boel de boel te laten, omdat ik weet dat het financieel doordraait. Die rust en vrijheid gun ik jou ook. Dit product is de eerste stap daarheen.

En om maar helemaal open kaart te spelen… Zie ik dit als één van mijn pareltjes waarbij ik ervan overtuigd ben dat je zo enthousiast raakt dat je ook andere producten van mij wilt afnemen. Ik weet namelijk hoe lekker een passief bedrijf is :). Ik zie dit dus niet als een op zichzelf staand product, maar een product die bij ‘De Kit’ reeks hoort. 

Hi, ik ben Daphne

Quam cursus amet, sed eros scelerisque tellus ornare non hendrerit lectus nibh adipiscing turpis aliquet etiam.

Augue fames eget egestas nulla dignissim sed sagittis, et in pulvinar dictum ultricies consequat sed at id urna, est sagittis, velit sem viverra justo felis proin vitae tincidunt viverra turpis arcu gravida.

Featured in

Boost your online business growth with Kate

Ut eget at et aliquam sit quis nisl, pharetra et ac pharetra est dictum in vulputate

Scroll naar boven