1:1 VIP-dag voor ondernemers die een dag lang 'aan' hun bedrijf willen werken.

Je weet dat je aan de bak moet, maar er is altijd wel een reden om het voor je uit te schuiven. Je wilt dat dit nu stopt. Een dag lang die stok achter de deur, iemand die met je meedenkt en je aanzet tot concrete stappen en acties. 

Je wilt meer geld gaan verdienen in minder uur werken, maar de waan van de dag - bedrijf, klanten en dan ook nog dat sociale leven - houdt je nog tegen. Until now.

Dit is voor de ondernemer die...

… nu nog niet voldoende geld verdient als ze niet aan het werk is
… weet dat ze nu écht stappen moet zetten om van die volle agenda af te komen
… al maanden een briljant idee wilt uitwerken
… vastloopt door alle beren op de weg
… altijd wel een reden heeft om niet ‘aan’ haar bedrijf te werken
… naast dat harde werken ook houdt van ontspanning en gezelligheid.

Dit is voor jou als je er naar verlangt om in één dag, zonder alle afleidingen door klanten, op Instagram, afspraken en andere alledaagse activiteiten, mega stappen te zetten die jou gaan helpen om in minder tijd meer geld te gaan verdienen. 

Je bent druk en dat kun je ook blijven. MAAR je kan nu ook het commitment aangaan om hier iets aan te veranderen. Zie dit als jouw teken om de boel de boel te laten en nu écht te focussen op het passievere stuk. 

I got your back. Deze dag sta ik helemaal in dienst van jou. Ik neem alle afleiding weg, beantwoord je vragen, denk met je mee en vertel je hoe je de kansen die je nu nog laat liggen, kan verzilveren.

Waar we het over gaan hebben?

That’s up to you! Het is jouw feestje dus jij bepaalt. 

We kunnen samen gaan brainstormen over een out-of-the-box passiever aanbod.

Je huidige bedrijf kunnen we in kaart gaan brengen zodat we ontdekken wat je nu al efficiënter aan zou kunnen pakken waardoor je direct tijd bespaart.

Ben je bezig met een passiever aanbod, maar loop je vast door al dat technische gedoe of zijn er andere beren op de weg? I’m your girl! 

Heb je al een aanbod, maar loopt dat niet zoals je het wilt? Laten we kijken hoe jij nog meer als A-player in de markt kan gaan zetten. 

Ben je benieuwd hoe ik in 5 dagen tijd 20 nieuwe klanten had en wil je ook moeiteloos klanten aantrekken? No Problem. We gaan dan samen op zoek naar jouw goud! 

Maar misschien heb je wel iets heel anders wat je bezighoudt. Dan gaan we daar lekker mee aan de slag! 

Boek nu nog een vip-dag voor €297. Als de teller op 0 staat, gaat de prijs omhoog naar €497.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Sounds good, maar hoe ziet zo'n dag eruit?

De gehele dag is bij mij op kantoor. De intentie is dat jij directe stappen gaat zetten richting een passiever bedrijf. Het draait dus vooral om wat jij nodig hebt. Het programma is daarom vrij simpel. 

We trappen de dag om 12.30 uur af met een lunch zodat we elkaar direct wat beter kunnen leren kennen en de intenties voor de dag kunnen bepalen. 

Gedurende de middag gaan we hier mee aan de slag. 

Al dat harde werken moet natuurlijk beloond worden. Daarom sluiten we de dag om 16.00 uur af met een lekker hapje en drankje. 

En ik weet dat je na zo’n dag toch weer kan verzanden in uitstelgedrag. Daarom hebben we na 2 weken nog even contact met elkaar om de actiepunten voortkomend uit deze dag te bespreken. Zo weet je zeker dat je stappen vooruit zet. 

Dan nog even praktisch

Als je een VIP-dag hebt betaald, ontvang je een link naar mijn agenda waar je deze dag kan inplannen in onze agenda's.

Het is dus een dag van 12.30 uur tot 17.00 uur

Just you and me!

Ready voor een 'work smart, relax hard' day?

Dan is nu het moment om deze dag te claimen

voor maar €297

een no brainer, toch?